MEDYA

listeye geri dön

Hayalleri için harekete geçen 6 genç yeteneğimizle Momentum Genç Yetenek Programı’mız başladı

Momentum, Kastaş’ın üniversitelerin ilgili bölümlerinden yeni mezun olmuş gençlerin potansiyellerinin farkına vararak kariyerlerine başlangıç yapmalarını sağlayan, gelişimlerini destekleyici bir yetenek programıdır. Program doğrultusunda Genç Yetenek’ler 12 ay süren program boyunca kültürel uyum ve teknik eğitimlerini gerçekleştirecekler. Etkinlik ve performans değerlendirmeleri sonucunda programdan mezun olan Genç Yetenek’ler, profesyonel iş hayatına ilk adımı atacaklar. 

Programın ilk gününde yöneticilerimizle tanışıp Kastaş’ı onlardan dinleyen Genç Yetenek’lerimiz, farklı departman rotasyonlarıyla çalışıp farklı projelerde yer alarak profesyonel iş hayatına hazırlanacak hem de yetkinliklerini geliştirebilecekleri birçok eğitimle kariyer gelişimlerine katkıda bulunacaklar. 

Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri İnsan Kaynakları Kıdemli Uzmanı Işıl Uslu, programla ilgili şu ifadede bulundu: “Eğitimini, yeteneğini ve hayallerini yanına alan bizimle yenilikçi ve dinamik bir çalışma ortamında geleceğe doğru hareket edecek olan gençlerimiz ile birlikte olmanın ve onlarla dopdolu bir programın içerisinde olmanın heyecanını duymaktayız.

Aramıza katılan çalışma arkadaşlarımızın memnuniyetini gözetirken, yaptıkları iş üzerinde etkin olmalarını ve yeteneklerini geliştirirken, iş birliği ve uyum içinde Kastaş’ın geleceği olmalarını amaçlıyoruz. 

Kastaş kültürü olarak işlerimizi gerçekleştirirken anlamlı bir üretim içerisinde olmayı ve kendini aşan bir amaca hizmet etmeyi önemsiyoruz ve bu çerçevede gençlerin kariyerler yolculuklarına katkıda bulunarak süreci aynı zamanda sosyal sorumluluk projemiz olarak da değerlendiriyoruz.”
 

newsletter checked

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin aydınlatma metnini buradan okuyabilirsiniz.