MEDYA

listeye geri dön

Kastaş Uluslararası Elastomer Konferansı’nda Yer Aldı

Kastaş Teknoloji Direktörü Ozan DEVLEN, 17 Ekim’de Cleveland-Ohio’da gerçekleştirilen yaklaşık 100 sektör liderinin katıldığı Uluslararası Elastomer Konferansı'nda "Önerilen PFAS Kısıtlaması ve Avrupa Sızdırmazlık Birliği" konulu sunumu ile açılış konuşmacısı olarak yer aldı.

Expo Theater'da gerçekleştirilen sunumda, Kastaş'ın sızdırmazlık teknolojilerinde PFAS ile ilgili çevresel kaygıları ele alma konusundaki kararlılığı vurgulandı. Ayrıca sürdürülebilirliği sağlamak için Avrupa Sızdırmazlık Birliği ile iş birliğine vurgu yapıldı.

Kastaş Teknoloji Direktörü Ozan DEVLEN'in Uluslararası Elastomer Konferansı'ndaki başarılı katılımından dolayı gurur duyuyor, Kastaş'ın çevresel kaygıları ele almadaki kararlılığı ve Avrupa Sızdırmazlık Birliği ile olan iş birliği ile sürdürülebilirliği sağlama konusundaki taahhüdüne olan inancımızı bir kez daha vurgulamaktan memnuniyet duyuyoruz. Ozan Bey'in değerli sunumuyla birlikte, Kastaş'ın sektördeki liderliği ve büyüme odaklı vizyonuyla önümüzdeki dönemde de öncü bir firma olarak varlığını sürdüreceğine olan güvenimizi pekiştiriyoruz.

newsletter checked

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin aydınlatma metnini buradan okuyabilirsiniz.