MEDYA

listeye geri dön

Kastaş Ailesi Sonbaharı Hep Birlikte Karşıladı


Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri, hem yoğun iş temposuna ufak bir mola vererek muhteşem bir sonbahar partisi düzenledi. “Sokak lezzetleri” ve “90’lar” temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte tüm Kastaş ailesi birlikte keyifli anlar yaşadı. Etkinlik açılışında Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri İcra Kurulu Başkanı Bircan Atılgan ve Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri Kıdemli İnsan Kaynakları Müdürü Serap Manisalı konuşma gerçekleştirdi. Kastaş ailesi, Great Place to Work başarısını da kutladığı bu etkinlikte, günlük iş temposundan uzaklaşarak hem eğlendi hem de şirket içi iletişim ve etkileşim kurma fırsatı buldu.

Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri İcra Kurulu Başkanı Bircan Atılgan, etkinlikle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Yoğun çalıştığımız bir dönemin içinde bu güzel atmosferde biraz birlikte zaman geçirmek için bu etkinliği düzenledik. Kastaş ailesi olarak birbirimizi daha iyi tanımak ve birlikte keyifli anılar biriktirmek, iş birliğimizi daha da güçlendirecektir. Katılım gösteren tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz."

Harika iş yeri sertifikası başarısına da değinerek herkesi selamlayan İnsan Kaynakları Kıdemli Müdürü Serap Manisalı “Güven olgusunu odağında, tüm çalışma arkadaşlarımızla kurmaya çalıştığımız açık iletişim kurmaya özen gösteriyoruz. Ayrıca, işlerinde anlam bulacakları ortamları birlikte yaratmaya çalışıyoruz. Bu süreçlere hepimizin katkısı çok büyük ve başarı hepimizin, önce kendimizi kocaman alkışlıyoruz ve daha da iyilerini hepbirlikte yapmak için yola devam ediyoruz.” diye ekledi.

newsletter checked

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin aydınlatma metnini buradan okuyabilirsiniz.