MEDYA

listeye geri dön

Kastaş, 24-27 Ekim tarihleri arasında Şangay’daki PTC Asya Fuarı'na katıldı

Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri; akışkan gücü alanında profesyonelleri, üreticileri ve müşterileri bir araya getiren 24-27 Ekim tarihleri arasında Şangay’da düzenlenen Asya'daki en büyük fuar organizasyonu olan PTC Asya’ya katıldı. Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri Satış Direktörü Ahmet Pınarlı, Uluslararası Satış Müdürü Nebi Akalın ve Uluslararası Satış Bölge Yöneticisi Nedim Ataman PTC Asya’da Kastaş’ı temsil etti.

Alanında deneyimli ekibi ile fuarda müşterilerini ağırlayan Kastaş, hidrolik-pnömatik alanında en gelişmiş sızdırmazlık teknolojileri çözümlerini müşterilerinin beğenilerine sundu. Geniş ürün ve malzeme gamı ve sektöre özel çözümleriyle sektördeki en yeni gelişmeleri sunan Kastaş, bu önemli etkinlikte en yeni malzemelerini, ürünlerini ve sektöre özel çözümlerini tanıttı. 


Kastaş Satış Direktörü Ahmet Pınarlı, PTC Asya Fuarı katılımıyla ilgili şu cümleleri aktardı:
“Pandemi nedeniyle katılıma bir süredir ara verdiğimiz fakat yıllardır düzenli olarak yer aldığımız PTC Asya Fuarı’na pandemiden sonra ilk defa bu sene katılım sağladık. Akışkan gücü alanında oldukça önemli olan ve bizleri iş ortaklarımızla bir araya getiren bu fuarda tekrar yer almak bizler için oldukça keyifli oldu. 
Asya’da geniş bir müşteri ağımız mevcut ve bölge ile ilgili hedeflerimizde oldukça büyük önem taşıyor. Bu bağlamda, katıldığımız bu fuar bizim çalışma ve hedeflerimizi destekleme yönünde önemli bir rol oynamaktadır. Başta Çin olmak üzere çevre ülkelerden gelen müşterilerimizin ve beraber iş yapabileceğimiz yeni potansiyel firmaların yoğun ilgisi ile geçen 4 gün, Kastaş’taki tüm yenilik ve gelişmeleri aktarabilmemiz için önemli bir fırsat olmuştur. 
Tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyor, Asya bölgesinin alanındaki önemli bir oyuncusu olarak, ürün ve hizmetlerimizi sürekli geliştirip bölgeye hizmet vermeye devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz.”

Standımızı ziyaret edip yoğun ilgi gösteren, bizlere zaman ayıran tüm müşteri ve ziyaretçilerimize teşekkür ederiz. 
 

newsletter checked

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin aydınlatma metnini buradan okuyabilirsiniz.