MEDYA

listeye geri dön

Kastaş, ISO TC131 Akışkan Gücü Teknik Komitesi Sonbahar Toplantısında Temsil Edildi

Gelişmiş sızdırmazlık çözümlerinde dünya lideri Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri olarak, 18-20 Ekim tarihleri arasında Milwaukee'de düzenlenen ISO TC131 Akışkan Gücü Teknik Komitesi Sonbahar Toplantısı'nda şirketimizi ve Türkiye'yi Teknoloji Direktörümüz Ozan Devlen'in temsil ettiğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Üç gün süren etkinlik, "Pnömatik Bileşenlerin Güvenilirliği "  "O-ringlerin tasarım kriterleri " gibi çeşitli konuları kapsayan beş önemli toplantıya ev sahipliği yaptı. Bu tartışmalar, akışkan gücü endüstrisindeki en son gelişmeleri, standartları ve zorlukları vurguladı.

Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri'nin katılımı, sızdırmazlık teknolojisindeki yeniliklerin ve endüstri standartlarının ön saflarında yer alma konusundaki kararlılığını vurguluyor. Sonbahar Toplantısı Grubu, 10 üye ülkeden 40'ın üzerinde saygın katılımcıyı ağırladı ve sektör uzmanları arasında bilgi alışverişini ve en iyi uygulamaları kolaylaştıran işbirlikçi bir ortamı teşvik etmiş oldu.

Devlen, "Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri'ni böylesine önemli bir uluslararası platformda temsil etmekten onur duydum. Bu gibi işbirlikçi etkinlikler, standartların belirlenmesinde ve teknolojik ilerlemelerin sağlanmasında küresel sinerjinin öneminin altını çiziyor. Toplantılardan edindiğimiz bilgi ve içgörüleri devam eden ve gelecekteki girişimlerimize entegre etmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri, sektörel etkinliklerde ve standart belirleme komitelerinde aktif bir katılımcı olmaya devam ederek, sızdırmazlık sektöründe önemli bir oyuncu olmaya devam ediyor.

 

newsletter checked

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin aydınlatma metnini buradan okuyabilirsiniz.