MEDYA

listeye geri dön

Kastaş Ar-Ge Uygulama Mühendisliği Alanındaki Bilgilerini Paylaştı

Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri Test Merkezi Müdürü Cem Tanyeri ve Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri Ar-Ge Kıdemli Mühendisi Mine Ünlü Cebeci, 5-6 Ekim 2023 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen, Bias Mühendislik firmasının Kullanıcılar Konferansı’na katıldı. 

Test Merkezi Müdürü Cem Tanyeri, Kompozit Yataklama Elemanlarının Analiz Programları ile Simülasyonu ve Optimizasyonu konulu sunumu gerçekleştirdi. Sunumda, Msc Marc, Moldex3d ve Digimat yazılımları kullanılarak kalıp optimizasyonuyla yataklama elemanının yük taşıma kabiliyetinin nasıl artırıldığını aktardı.

Ar-Ge Kıdemli Mühendisi Mine Ünlü Cebeci, Bir Dinamik Sızdırmazlık Elemanının Performansını Etkileyen Parametrelerin Sonlu Elemanlar Yöntemi ile İncelenmesi konulu sunumu gerçekleştirdi. Sızdırmazlık elemanları performansını montaj yapıldıkları kanal ölçü ve toleransları, kanalların sahip olduğu geometriler, temas ettikleri yüzey pürüzlülükleri doğrudan etkilemektedir. Bu çalışma da Msc MARC programından destek alarak bu parametrelerin gerçek çalışmalarda doğurabileceği sonuçlar inceleyerek dinleyicilere aktardı.

Konferansta Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri ekibi, sektöre yönelik önemli bilgi ve deneyimlerini paylaşarak katılımcılara değerli bir perspektif sunmuştur. Cem Tanyeri ve Mine Ünlü Cebeci'nin sunumları, sektördeki gelişmelerin anlaşılmasına ve uygulanmasına yönelik önemli ipuçları sağlamıştır. Kastaş, bu konferans aracılığıyla sektöre katkı sağlayarak, teknolojik gelişmeleri paylaşma ve iş birliği atmosferini destekleme misyonunu bir kez daha ön planda tutmuştur.
 

newsletter checked

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin aydınlatma metnini buradan okuyabilirsiniz.