MEDYA

listeye geri dön

Kastaş, Uluslararası Elastomer Konferansı 2023’te Açılışı Yapacak

Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri, Teknoloji Direktörü Ozan Devlen, her yıl ortalama 3000 civarında katılımcı ve 200’ün üzerinde firmanın stant açtığı,  2023 Uluslararası Elastomer Konferansı'nda PFAS Düzenlemeleri üzerine bir konuşma yapmak üzere davet edildi.
 
Her sene iş odaklı stratejik ortaklıkların kurulduğu, bilgi alışverişinin yanı sıra yeni ürünlerin, teknolojilerin ve kavramların ortaya çıktığı ve geliştirildiği Uluslararası Elastomer Konferansı, bu sene 17 Ekim 2023 Salı günü 12:00-12:30 arasında Cleveland (ABD)’da gerçekleştirilecek. Kastas Sızdırmazlık Teknolojileri Teknoloji Direktörü Ozan Devlen "PFAS Önerilen Kısıtlamalar ve Avrupa Sızdırmazlık Birliği" sunumuyla açılış konuşmacısı olarak yer alacak. 
 
Bu özel oturumda Devlen, gelecek PFAS düzenlemelerinin elastomer ve sızdırmazlık teknolojileri sektörü üzerindeki olası etkileri hakkında Avrupa Sızdırmazlık Derneği'nin ve Kastaş’ın görüşlerini katılımcılarla paylaşmayı ve bu düzenlemelerin üreticilere, tedarikçilere ve son kullanıcılara potansiyel sonuçlarını tartışmayı amaçlamaktadır.
 

newsletter checked

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin aydınlatma metnini buradan okuyabilirsiniz.