MEDYA

Kastaş’ın, gelecek vizyonu ile satış ve pazarlama stratejilerinin paylaşıldığı, şirketin yeni ürün ve malzemelerine ilişkin teknik eğitimlerin verildiği Yetkili Satıcılar Teknik Eğitim Toplantısı yapıldı.

Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri, 2010 yılında başlatılan yurt içi yetkili satıcılık sistemini büyüterek geliştirmek için sürekli çalışıyor. Ülke çapındaki 60 Kastaş yetkili satıcısının sızdırmazlık elemanları satışı ile ilgilenen teknik satış temsilcilerinin katıldığı Yetkili Satıcılar Teknik Eğitim Toplantısı Kasım 2019’da şirketin İzmir Menemen Üretim tesislerinde gerçekleştirildi.

2019 yılına ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, şirketin 2020 için belirlediği yenilikçi satış vizyonu ve bu doğrultuda gerçekleştireceği yatırımlar hakkında bilgiler paylaşıldı. 

Ayrıca, şirketin Ar-Ge faaliyetleri, yeni nesil ham maddeleri, yeni ürün tanıtımları ile bu ürünlerin kullanım alanları, avantajları, hidrolik-pnömatik sızdırmazlık elemanlarının dizayn kriterleri hakkında teknik sunumlar yapıldı.

Sızdırmazlık elemanlarına ilişkin teknik eğitimlerin de verildiği Yetkili Satıcılar Teknik Eğitim Toplantısının son bölümünde; Kastaş’ın online satış portalı seal-Link.com ve smartSeal ürünleri hakkında sunum yapılarak katılımcıların soruları yanıtlandı ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. 

newsletter checked

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin aydınlatma metnini buradan okuyabilirsiniz.