MEDYA

listeye geri dön

Sürdürülebilir Bir Dünya için Kastaş Geleceğe Yatırım Yapıyor

Kastaş olarak; sürdürülebilir bir tüketim için ekonomik denge ile ekolojik dengenin kurulması ve ekolojik çeşitliliğin korunması gerektiğine inanıyoruz. Toplumun her kesiminde, kurum ve kuruluşlarda bu bilinçle hareket edilerek bu yönde sorumluluk alınması gerektiğini düşünüyoruz. Çevre odaklı, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanıldığı, tasarruf ve verimlilik konusunda gerekli tedbirlerin alındığı, atıkların değerlendirildiği bir yönetim anlayışıyla üretimlerimize devam ediyoruz. 

Ürettiğimiz ürünlerin yanı sıra, içinde olduğumuz toplum, çevre ve nihayetinde tüm dünyaya karşı olan sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bu bilinci, birçok sosyal sorumluluk projesi ile somutlaştırıyor, kalıcı değerler üreterek kendi etki alanımız içinde topluma katkı sağlamayı amaçlıyoruz. 

Ege Orman Vakfı iş birliği ile oluşturduğumuz 2000 fidanlık korumuz ve bu yıl yatırımı yapılan ilave 5000 fidanlık orman ile; dünyayı daha yaşanılabilir kılmak, gelecek nesillere temiz yeşil bir doğa bırakmak ve sürdürülebilir üretim tüketim dengesini korumayı hedefliyoruz. 

Ekonomik büyüme ile ekolojik dengeyi birbirinin ayrılmaz bir parçası olarak görüyor, bu değişimin, dönüşümün parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.

newsletter checked

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin aydınlatma metnini buradan okuyabilirsiniz.