MEDYA

listeye geri dön

Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri, MECSPE Bolonya Fuarı’na Katıldı

6-8 Mart tarihleri arasında Bolonya-İtalya’da bu sene 22.’si düzenlenen MECSPE Bologna-Fiere, imalat alanında, yazılım, elektrik-elektronik, enerji, mühendislik, havacılık gibi sektörlerde faaliyet gösteren 511 firmanın ve yaklaşık 60 bin katılımcıyla gerçekleşti. Fuar, Endüstri 5.0 temasıyla dijitalleşme, çevre, sürdürülebilirlik temasıyla dikkat çekti. Sürdürülebilir üretim süreçleri başlığı etrafında tedarik zincirinin yaşadığı zorluklardan dijital büyüme ve yapay zekaya birçok alanda paneller gerçekleştirildi.


Alanında deneyimli ve uzman ekibiyle fuara katılım gösteren Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri, MECSPE Bologna-Fiere’de müşterilerine geniş ürün ve malzeme yelpazesi yanı sıra ürünlerini ve sektöre özel çözümlerini sundu.  Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri İcra Kurulu Başkanı Bircan Atılgan, Uluslararası Satış Müdürü Nebi Akalın, Kastaş İtalya Bölge Satış Yöneticisi Valeria Albertini, Kastaş Uluslararası Saha Satış Yöneticisi Kudret Fatih Kalkan MECSPE Bologna-Fiere’de Kastaş’ı temsil etti.


Kastaş Uluslararası Satış Müdürü Nebi Akalın fuara yönelik şu ifadeleri aktardı:
"Bu yıl İtalya'da açtığımız şubemizin de katılımıyla MECSPE Fuarı’nda daha güçlü bir şekilde yer aldık. MECSPE Bologna Fuarı’nda hedef müşteri grubumuz olan yeni OEM ve mevcut distribütör firmalarla gerçekleştirdiğimiz başarılı görüşmeler, yeni bağlantılar kurmamızı ve İtalya'daki pazarımızı genişletmek için önemli fırsatlar yaratmamızı sağladı. 
Başarılı geçen fuar, İtalya pazarındaki büyümemiz ve başarımız için heyecan verici bir etkinlik oldu."


Kastaş İtalya Bölge Satış Yöneticisi Valeria Albertini fuarla ilgili deneyimini şu şekilde aktardı:
“MECSPE'ye katılımımız, endüstriyel sektörde sızdırmazlık çözümlerinin geleceğini vurgulayan olağanüstü bir deneyim oldu. Bu önemli etkinlik bize ziyaretçilere en son yeniliklerimizi ve teknolojilerimizi sergileme fırsatı sunarak onlara iş operasyonlarını geliştirmek için mevcut seçenekler hakkında kapsamlı bir genel bakış sağladı.
Bu tür etkinliklerin sadece sürekli gelişen bir pazarın ihtiyaçlarını daha iyi anlamak açısından değil, aynı zamanda şirketimizin tüm sektörlerdeki işletmelere sunabileceği somut faydaları göstermek açısından da öneminin farkındayız.
Müşterilerin özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere uyarlanmış kişiselleştirilmiş sızdırmazlık çözümleri sunma becerimiz özellikle takdir edildi. Bu, teknik uzmanlığımızın ve inovasyona olan bağlılığımızın somut bir sonucudur.
MECSPE sadece bir ticaret fuarı değil, aynı zamanda şirketler arasında ağ oluşturma ve bilgi alışverişi için bir merkezdir ve burada sektördeki en son trendler ve teknolojiler hakkında güncel bilgiler edinilebilir. Bu fuar, büyümek ve gelişmek için sürekli yeni ilhamlar aldığımız, bizler için katılımı olmazsa olmaz bir etkinliktir.
En son gelişmelerimizi sizlerle paylaşmaktan ve inovasyon yolculuğumuza devam etmekten memnuniyet duyacağımız bu fuarda, bir sonraki organizasyonda tüm paydaşlarımızı ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.”

newsletter checked

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin aydınlatma metnini buradan okuyabilirsiniz.